Pau Relat de MAT Holding, nou president de FemCat

L'assemblea anual de la fundació empresarial escull el substitut de Ramon Carbonell

L'assemblea anual de la fundació empresarial FemCat ha escollit aquest dijous com a nou president el conseller delegat de MAT Investment Holding, Pau Relat, que prendrà el relleu de Ramon Carbonell (Bonvent), que ha ocupat el càrrec durant dos anys, com el seu antecessor, tot i que els estatuts de l'entitat permeten un mandat de tres anys.

Relat és membre de FemCat des del 2011 i vicepresident des del 2015, i també forma part del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona i del consell general de Fira de Barcelona, ha informat FemCat en un comunicat.

També hi ha hagut canvis en el patronat, amb la incorporació de Cristian Rovira (Grupo Sifu) i Xavier Fitó (Semillas Fitó) com a vicepresidents, i nous patrons: Jaume Alsina (Bonàrea Agrupa), Joan Castell (Frigorífic Santa Coloma) i Enric Paredes (Asesoría Paredes).

Carbonell passarà a ser patró d'honor de Femcat, com ja ho són els anteriors presidents: Joaquim Boixareu, Josep Mateu, Carles Sumarroca i Miquel Martí.

Després de l'assemblea, els membres de FemCat -actualment més de 100- celebraran un "sopar de feina" amb el vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia, Oriol Junqueras.
Avui et destaquem
El més llegit