Pau Relat, nou president d'Iwater

El conseller delegat de Mat Holding substitueix a Angel Simón al capdavant del saló que se celebrarà al novembre

El conseller delegat de Mat Holding, Pau Relat | Cedida El conseller delegat de Mat Holding, Pau Relat | Cedida

El consell d'administració de Fira de Barcelona ha nomenat el conseller delegat de Mat Holding, Pau Relat, nou president del saló Iwater, que se celebrarà del 13 al 15 de novembre de 2018 al recinte firal de Gran Via. D'aquesta manera, Relat succeeix així el president executiu d'Agbar, Angel Simón, en el càrrec de màxim representant del saló.

Més info: Pau Relat: “No hi ha ens més social que l’empresa”

Relat és el màxim responsable executiu de Mat Holding des de 2004, vocal del Consell General de Fira de Barcelona, membre del Ple de la Cambra de comerç de Barcelona i president de la seva Comissió d'Internacionalització.

Segons s'ha informat en un comunicat, la propera edició d'Iwater també incorpora un nou director, Ángel Celorrio, màxim responsable del saló Piscina & Wellness Barcelona.

Durant la seva primera edició, celebrada el 2016, Iwater va reunir 127 empreses de 10 països, 4.562 visitants propis i 11.500 addicionals gràcies a la confluència en les mateixes dates i recinte amb altres tres esdeveniments com Smart City Expo World Congress, l'European Utility Week i la Circular Economy European Summit.

Més informació
Oda a la gestió público-privada
Una empresa on hi capiguem tots
Avui et destaquem
El més llegit