Piscina&Wellness aposta per la sostenibilitat

El saló es centra en àmbits amb un potencial més gran de creixement a l'Estat espanyol

El saló Piscina&Wellness, que es farà entre el 13 i el 16 d'octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, se centrarà en la sostenibilitat i les noves tecnologies com a àmbits amb un potencial més gran de creixement a Espanya.

Segons ha informat Fira de Barcelona en un comunicat, les quatre grans tendències que es mostraran al saló són les piscines automatitzades i controlades amb dispositius mòbils; les piscines sostenibles; les saludables -productes més naturals per al tractament de l'aigua i una millor qualitat de l'aire en recintes tancats-, i les que se centren en la qualitat de vida i el benestar.

Un total de 450 empreses, representades en 287 expositors, exhibiran les últimes innovacions en equipaments i tecnologies a l'àmbit de la piscina, el wellness i spa, així com les instal·lacions aquàtiques i recreatives.

Entre les seves activitats, el saló recrearà un centre wellness en funcionament al pavelló 2, celebrarà el fòrum de conferències Wellness & Spa Event per analitzar la indústria del benestar i les seves connexions amb el turisme i la salut, i debatrà en un simposi sobre disseny, seguretat i gestió de parcs aquàtics.

També estrenarà la Innovation zone, on s'exposaran productes innovadors, així com aplicacions de l'internet de les coses en l'àmbit de la piscina.
Avui et destaquem
El més llegit