Preacord entre Vueling i els seus pilots

Els treballadors i l’aerolínia estableixen les bases per definir el nou conveni col·lectiu després de més d'un any de negociacions

Treballadors de cabina de Vueling Treballadors de cabina de Vueling

Els pilots de Vueling han signat un preacord amb la companyia aèria per establir les bases per definir el nou conveni col·lectiu de pilots de Vueling, que serà sotmès a votació pròximament.

En un comunicat aquest dimarts, el sindicat Sepla ha confiat que “s’iniciï una nova etapa t’enteniment entre Vueling i els seus pilots i que es respectin els acords signats entre les parts”.

Aquest preacord arriba després de més d’un any de negociacions i dels quatre dies de vaga que els pilots de l’aerolínia van realitzar els passats mesos d’abril i maig.

Segons el sindicat, el text suposa una millora respecte al segon conveni col·lectiu de pilots, ja que fomenta l’estabilitat dels llocs de feina i permet a la companyia afrontar els seus plans de creixement i les opcions de desenvolupament de la carrera professional dels pilots.

“Estem satisfets amb el contingut d’aquest preacord, que per fi situa als pilots de Vueling al nivell dels pilots d’altres aerolínies transnacionals”, ha destacat el cap de la secció sindical de Vueling, Juan Manuel Redondo. “Esperem que Vueling respecti la pau social que suposa aquest pacte i compleixi amb les obligacions que marca el text. Per la nostra part, els pilots complirem el nostre deure amb la companyia amb compromís i fidelitat, tal com hem fet sempre”, ha afegit.

Més informació
Els pilots de Vueling aniran a la vaga
La vaga de pilots de Vueling afecta un total de 246 vols
Vueling cancel·la 124 vols per la vaga de pilots
Un estiu de caos al Prat?
Avui et destaquem
El més llegit