Rebuild premia els projectes d'edificació més innovadors

A la gala dels 'Advanced Architecture Awards 2021', l'esdeveniment guardonarà a empreses que apostin per la transformació i disrupció en el sector

Rebuild premia un any més la la innovació, transformació i disrupció en el sector de l'edificació |Cedida Rebuild premia un any més la la innovació, transformació i disrupció en el sector de l'edificació |Cedida

L'esdeveniment Rebuid, a través dels Advanced Architecture Awards 2021, premiarà un any més a aquelles empreses o projectes que apostin per la innovació, transformació i disrupció en el sector de l'edificació. L'experiència d'usuari, digitalització, industrialització o sostenibilitat són algunes de les categories a les quals els interessats podran inscriure els seus projectes, segons ha explicat la mateixa entitat en un comunicat. L'esdeveniment d'innovació pel sector de l'edificació que tindrà lloc del 21 al 23 de setembre a Madrid.

Els Advanced Architecture Awards 2021 estan dirigits a tots els professionals, experts, acadèmics, tècnics, agent públic, agent d'arquitectura o enginyeria que aposta per la innovació i la millora de processos en el cicle de vida de qualsevol activitat dins del sector de la construcció i l'edificació. Els guardons es divideixen en cinc categories diferents: innovació de producte, material o sistema, projecte d'interiorisme i experiència d'usuari, projecte de digitalització o aposta tecnològica en l'edificació, projecte de sostenibilitat, descarbonització o major autogeneració d'energia en un edifici i projecte de construcció industrialitzada.

Tal com ha expressat Gema Traveria, directora de Rebuild: "la innovació és més imprescindible que mai en el nostre sector per seguir apostant per la industrialització, la sostenibilitat i l'eficiència dels edificis. Des de Rebuild sempre volem transmetre el missatge de la necessitat d'engegar projectes innovadors, i per això volem reconèixer a tots aquells valents que s'hagin atrevit a dur-los a terme".

Més informació
Rebuild vol convertir l'edificació en el motor de la recuperació
Gairebé 200 expositors, preparats per arrencar el Rebuild
Avui et destaquem
El més llegit