Les estrelles del Gourmet Català

La xef Carme Ruscalleda, Joaquim Trias de Galetes Trias, Susana García de Patatas Torres i Gerard Bech de Can Bech són els premiats d'aquesta tercera edició

Els premiats en la tercera edició de la Nit Gourmet Català Els premiats en la tercera edició de la Nit Gourmet Català

La tercera edició de la Nit Gourmet Català ha fet entrega dels seus premis aquest dilluns al Palau de Pedralbes, especialment el Premi Gourmet Català de l’Any, que ha reconegut a la xef Carme Ruscalleda per l’estima i la promoció del producte català en els seus plats.

La cuinera ha agraït la distinció i ha recordat que el juliol del 2018 compliran 30 anys al capdavant del seu projecte professional. “En aquell moment, ens hi va empènyer un esperit emprenedor i creatiu i la voluntat de créixer i evolucionar, els mateixos motors que avui ens fan treballar dia a dia”, ha recordat Ruscalleda.

A més a més, també s’han fet entrega del Premi a la Trajectòria Empresarial a Joaquim Trias, de Galetes Trias; el Premi al Creixement Empresarial en Innovació a Susana García, de Patatas Torres; i el Premi a la Internacionalització a Gerard Bech, de l’empresa de salses dolces i melmelades Can Bech.

L’esdeveniment, organitzat pel Clúster Gourmet de Catalunya Catalonia Gourmet i emmarcat en el Pla d’Actuació de Catalonia Gourmet, representa la presentació i tast dels productes dels socis de Catalonia Gourmet. “Per a nosaltres, rebre any rere any el suport de la Generalitat i de cuiners reconeguts, ens enorgulleix i ens anima a seguir en la nostra voluntat de contribuir a la promoció del producte i el negoci del nostre sector”, ha destacat Àngel Velasco, president del Clúster.

Més informació
Galetes Trias: innovar seguint la tradició
El dia de Carme Ruscalleda
La bona estrella de Carme Ruscalleda
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit