La presidenta del grup Sorigué, entre les millors empresàries líders del món

Ana Vallés rep el premi International Women's Entrepreneurial Challenge

La presidenta del grup empresarial Sorigué, Ana Vallés La presidenta del grup empresarial Sorigué, Ana Vallés

La presidenta del grup empresarial Sorigué, Ana Vallés, rebrà aquest dimecres el premi International Women's Entrepreneurial Challenge (IWEC), que reconeix dones empresàries líders a tot el món. Vallés rebrà el guardó durant la desena conferència anual de l'organització que se celebra a la seu de Microsoft, a Redmond (Seattle, EUA), ha informat l'empresa lleidatana en un comunicat.

Ana Vallés, que ha estat presentada per la Cambra de Comerç de Barcelona per a aquest guardó, és la impulsora del primer pla estratègic de Sorigué basat en la innovació, el talent i el posicionament, i ha impulsat el projecte Planta, iniciativa que conjumina creació artística contemporània amb innovació empresarial.

IWEC és una xarxa internacional, amb seu a Nova York i fundada el 2007, que reconeix les dones empresàries de tot el món amb més èxit en la seva aportació en el desenvolupament de l'economia global del segle XXI. El premi distingeix aquest any 53 empresàries de més de 20 països en una trobada d'intercanvi de coneixement i de diàleg al voltant de la innovació i la tecnologia.

Més informació
Com ser una dona emprenedora i no morir en l'intent
"És bo generar una cultura d'emprenedoria, però muntar una empresa és car"
Sorigué, de constructora a start-up
Avui et destaquem
El més llegit