Com ser un professional augmentat amb la IA

El nou programa 'Rethinking Business with AI' d'Esade ensenya a integrar eficientment la IA per liderar la transformació digital

Un professional augmentat utilitza eines d’IA per poder millorar els seus resultats | Cedida Un professional augmentat utilitza eines d’IA per poder millorar els seus resultats | Cedida

És inevitable afirmar que la intel·ligència artificial (IA) està revolucionant sectors i funcions empresarials en automatitzar tasques que abans realitzaven els humans manualment. Aquest procés genera un valor significatiu, que no només redefineix la forma en la qual treballem i vivim, sinó també la nostra relació amb la tecnologia i el món que ens envolta.

Amb l'auge de la IA Generativa i les diferents versions que constantment van apareixent com a ChatGPT, ChatGPT4 o Gemini, entre moltes altres, es repeteix una pregunta que desencadena una conversa interessant: quin espai queda per als humans si la IA és capaç d'automatitzar i fer-ho pràcticament tot?

Quin espai queda per als humans si la IA és capaç d'automatitzar i fer-ho pràcticament tot?

Per respondre a aquesta pregunta, hem d'introduir el concepte de professional augmentat, és a dir, entendre que l'autèntic valor de la IA en entorns professionals es produeix quan l’utilitzem per a una tasca sobre la qual tenim coneixement previ. Un professional augmentat utilitza eines d’IA per poder millorar els seus resultats, però sempre sota la premissa que aquesta eina és un copilot, un assistent qualificat que li permetrà ser més àgil i completar la seva feina amb la seva validació d’expert.

Si vols impulsar la teva carrera i esdevenir un professional augmentat, t’interessarà el nou programa Rethinking Business with AI d'Esade, on aprendràs a integrar eficientment la IA per millorar la competitivitat i liderar la transformació digital. A través d'una combinació d'estudis de cas, tallers pràctics i sessions amb experts, podràs aprendre a identificar oportunitats d'IA rellevants per al teu negoci, a abordar els desafiaments ètics i de governança associats, i a liderar amb èxit en un entorn empresarial transformat per la IA. T'uneixes al canvi?

Més informació
Carles Torrecilla: “En el futur, tenir coses en propietat es valorarà com quelcom insolidari"
Iese, Esade, IE i Eada, entre les 20 millors escoles del món en formació per a directius
Avui et destaquem
El més llegit