Querol compra calçats Ferreres

La cadena de sabateries treballa en el seu pla d'expansió a l'Estat espanyol per ser present a mig centenar d'establiments abans del 2020

Una de les botigues de Querol a Glòries
Una de les botigues de Querol a Glòries

La cadena de sabateries Querol ha comprat calçats Ferreres en el marc d'un pla d'expansió que la portarà abans del 2020 a superar el mig centenar d'establiments, la gran majoria situats a Catalunya -però amb botigues també a Madrid i Valladolid-, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Després de tancar l'operació, Querol es farà càrrec dels 12 punts de venda de Ferreres i posarà en marxa un pla per "sanejar" l'estructura final de les botigues, amb tancaments dels establiments no rendibles, al mateix temps que es continuaran buscant noves oportunitats.

Els plans de Querol passen per iniciar de manera progressiva la transformació de les botigues Ferreres a Querol en la propera temporada primavera-estiu del 2019. L'objectiu és que el 2020 tots els establiments estiguin ja integrats completament a la cadena.

Segons l'empresa, Querol incorporarà la seva tipologia de calçat, però, això sí, "sense deixar de banda el perfil dels actuals clients de Ferreres". A més, la cadena de sabateries ha destacat que "l'adquisició suposa un punt d'inflexió en la seva estratègia d'expansió", que fins ara se centrava en el creixement del número de botigues i de la facturació.

Més informació
Querol lloga una nau a Viladecans i Autoclick arriba a El Prat
Avui et destaquem
Comentaris