Un de cada tres espanyols rep un regal de Nadal de l'empresa

Les companyies mitjanes són les que més obsequien els seus empleats i les grans les que menys

El 62% de les empreses encara regala una cistella de productes | iStock
El 62% de les empreses encara regala una cistella de productes | iStock

Un 35% dels treballadors espanyols encara rep un regal de Nadal de l'empresa. Així s'extreu d'un informe publicat per InfoJobs, que destaca especialment que les companyies mitjanes són les que més inverteixen en obsequis per als seus empleats, mentre que les grans són les que menys recursos hi destinen. Concretament, un 46,5% de les mitjanes empreses espanyoles, donen un regal per Nadal als seus treballadors, mentre que les grans només ho fan en el 31% dels casos i les petites en el 39%.

Entre aquests regals, el que més es dóna és la cistella de productes -en un 62% dels casos-, mentre que un 19% de les empreses obsequien els seus treballadors amb només un producte concret, com un pernil o un lot de turrons, i el 16% aporta un extra econòmic. Només un 7% de les empreses donen una targeta regal i el 6% restant els brinda un obsequi corporatiu.

Ara bé, la població no està contenta amb el regal d'empresa que rep i l'estudi sosté que el 59% dels treballadors canviarien el seu regal per una remuneració extra, mentre que un 27% preferiria tenir una targeta regal.

I és que, segons InfoJobs, "els obsequis de Nadal i les celebracions d'empresa són una manera perfecta de premiar la feina i la fidelitat dels treballadors a finals d'any".

Més Informació
L'atur s'estanca a les portes de Nadal
Neules, el dolç que fa Nadal
El turisme s'anima per la Puríssima, Nadal i Cap d'Any
Avui et destaquem
Comentaris