Reig Jofre amplia en 24 milions d'euros el capital per expandir-se

Els fons obtinguts es destinaran a finançar oportunitats de creixement per afermar la presència de la companyia a Europa, Àsia i Espanya

Reig Jofre busca donar estabilitat al pla d'expansió amb l'entrada de nou capital Reig Jofre busca donar estabilitat al pla d'expansió amb l'entrada de nou capital

La farmacèutica Reig Jofre ha ampliat capital en 24 milions d'euros per finançar el seu pla d'expansió, segons ha informat en un comunicat. L'ampliació ha estat dirigida a inversors qualificats de l'Estat i la resta d'Europa i ha permès donar entrada en l'accionariat a Onchena, el fons d'inversió suís Quaero Capital SA i gestores de referència al mercat espanyol.

Més info: Reig Jofre, a la recerca de compres per créixer més

El 23% de l'ampliació de capital ha estat subscrita per inversors internacionals i el 77% restant per inversors nacionals. Després de l'ampliació, la participació de l'accionista majoritari –Reig Jofre Investments- ha passat del 72,2% fins al 62,7% del capital, Natra compta amb el 10,1% i el capital flotant va ascendir fins al 21,3%.

Els fons obtinguts es destinaran a finançar futures oportunitats de creixement, tant orgànic com inorgànic, per expandir àrees de negoci de la companyia, afermar la presència de la companyia a França, Regne Unit, Bèlgica, Països Nòrdics, Portugal, Sud-est asiàtic i l'Estat. A més, permetrà donar continuïtat al pla d'inversions de més de 60 milions d'euros iniciat el 2017 en l'àrea de tecnologies farmacèutiques i que ha de concloure el 2020.

Més informació
Reig Jofre guanya un 5% més el 2018 pels complements nutricionals
Reig Jofre contractarà 100 persones en els propers cinc anys
Els complements nutricionals impulsen els guanys de Reig Jofre
Avui et destaquem
El més llegit