Renault revisarà 15.000 vehicles per emissions

La ministra francesa d'Ecologia, Ségolène Royal, destaca "la preocupació de Renault per la transparència" en l'afer

Renault farà proves fins a assegurar-se de la manca d'irregularitats en les emisions
Renault farà proves fins a assegurar-se de la manca d'irregularitats en les emisions

Renault s'ha compromès a revisar i posar a punt correctament més de 15.000 vehicles després de les irregularitats en unes primeres proves sobre emissions contaminants, segons ha anunciat aquest dimarts la ministra francesa d'Ecologia, Ségolène Royal, a la ràdio francesa RTL.

"Les coses es poden fer ràpidament", ha declarat Royal, que ha afegit que per ajustar correctament els sistemes de filtració d'un motor tan sols cal mitja jornada. La ministra d'Ecologia, que ha aplaudit "la preocupació de Renault per la transparència", ha fet una crida perquè facin el mateix altres fabricants el nom dels quals no ha precisat i que també van superar els estàndards en les proves.

Després de reafirmar-se en la seva determinació de "protegir els francesos contra la contaminació de l'aire", Royal ha subratllat que les proves realitzades fins ara "no són suficients" i ha recomanat que "les proves es realitzin en conducció real sigui quina sigui la temperatura exterior", perquè siguin inqüestionables.

"Això es realitza també en benefici de la indústria automotriu, per garantir els drets dels consumidors i lluitar contra la contaminació de l'aire", ha afegit.

Avui et destaquem
Comentaris