Renfe incorpora dos trens a la ruta d'AVE Barcelona-Madrid

Amb aquest moviment, la companyia oferirà 27 serveis diaris per sentit

Imatge d'un tren de l'AVE a l'estació de Sants | ACN - Aina Martí Imatge d'un tren de l'AVE a l'estació de Sants | ACN - Aina Martí

Renfe reforça la seva ruta d'alta velocitat entre Barcelona i Madrid amb dos nous trens directes, arribant així a les 54 freqüències diàries entre ambdues ciutats. Les noves circulacions, de diumenge a divendres, seran les que tanquin a última hora la graella horària de l'AVE. De cara al dissabte, els trens esmentats faran el servei a la franja matinal.

Amb aquest moviment, les dues capitals queden unides aproximadament cada mitja hora, sigui a través de l'AVE o el servei de baix cost AVLO. "Tant si el viatge es fa per turisme o per feina, Renfe ofereix més destinacions que qualsevol altre operador gràcies a les possibilitats que ofereixen els serveis d'Alta Velocitat i Llarga Distància", apunta Sonia Araujo, directora general de Renfe Viajeros.

Per una altra banda, la companyia ferroviària ha impulsat la campanya Ningú no et dóna més, acció amb la qual Renfe vol donar a conèixer aspectes com la seguretat de les circulacions, la comoditat, l'accessibilitat dels trens, el transport de mercaderies o les accions vinculades a la sostenibilitat. En paral·lel a l'alta velocitat, durant les últimes setmanes, 940 persones han sol·licitat participar en un curs de conducció. Els aspirants han de completar 1.150 hores lectives per tenir possibilitats d'ocupar una de les 305 places disponibles que ha activat l'empresa pública.

Més informació
Renfe actualitza la seva flota
Renfe rep més de 900 sol·licituds pel curs de maquinista
Renfe emet 500.000 abonaments gratuïts en el primer mes de bonificació
Avui et destaquem
El més llegit