Renfe expedeix 653.000 abonaments gratuïts a Catalunya

Del total d’abonaments, 516.500 són per viatjar en Rodalies, 126.000 per a Mitjana Distància i més de 10.300 per a serveis Avant

Interior de l'estació de Renfe a Plaça Catalunya | ACN Interior de l'estació de Renfe a Plaça Catalunya | ACN

Renfe ha expedit a Catalunya 653.000 abonaments gratuïts per viatjar en Rodalies, Mitjana Distància i serveis Avant bonificats al 50% per viatjar entre l’1 de gener i el 30 d’abril de 2024. El govern espanyol va aprovar el 27 de desembre de 2023 la pròrroga de la gratuïtat dels serveis de Rodalies i Mitjana Distància convencional per a viatgers recurrents, així com els descomptes del 50% per als serveis Avant. Del total de títols multiviatge gratuïts expedits per Renfe, uns 516.500 corresponen a abonaments per viatjar en Rodalies, mentre 126.000 són abonaments per a Mitjana Distància.

A més dels abonaments gratuïts per a viatgers recurrents, Renfe ha expedit més de 10.300 títols amb descomptes del 50% d’Avant per utilitzar en els serveis de Mitjana Distància d’alta velocitat. Aquesta setmana, Renfe ha ofert més de 208.000 places diàries a la línia R2 nord (Aeroport-Maçanet Massanes) amb motiu de la celebració del Mobile World Congress a la ciutat de Barcelona.

Els serveis de Rodalies de Catalunya, amb 74 trens diaris per sentit i en doble composició, esdevenen una de les opcions més utilitzades per a la mobilitat dels assistents al congrés. La línia R2 nord de Rodalies de Catalunya connecta Barcelona Sants amb l’Aeroport en 20 minuts, amb una freqüència de pas de dos trens per hora i sentit. A més, els congressistes que s’hagin apropat fins a Barcelona en els trens d’AVE i Llarga Distància de Renfe han disposat d’un bitllet combinat que inclou els desplaçaments en els serveis de rodalia de Barcelona el mateix dia del viatge per tal de facilitar la mobilitat.

Més informació
Renfe ofereix 208.000 places diàries per arribar al Mobile World Congress
Renfe celebra el 16è aniversari de la posada en servei de l’AVE a Barcelona
Traspàs de Rodalies (de Renfe)? Posin-se còmodes
Avui et destaquem
El més llegit