Rosa Clará aterra a Dubai i Londres

La firma de moda nupcial obre una botiga a la ciutat dels emirats i inaugura la primera botiga pròpia a la capital britànica

Rosa Clará aterra a Dubai i Londres | EP Rosa Clará aterra a Dubai i Londres | EP

La firma de moda nupcial Rosa Clará ha obert la seva primera botiga a Dubai, al centre comercial Nakhell Mall de Palmera Jumeirah, on des del primer de desembre compta amb un local de 200 metres quadrats de superfície.

Aquesta obertura internacional se suma a la que al novembre va fer al Regne Unit, on compta amb més de 100 punts de venda multimarca i va obrir el seu primer establiment a Londres, ha informat la firma en un comunicat.

Es tracta d'un establiment de 250 metres quadrats de superfície situat a Woodstock St, al barri de Mayfair, i que comptarà amb les col·leccions Rosa Clará Couture, Rosa Clará, Rosa Clará Soft, Rosa Clará Boheme i Rosa Clará Cocktail, així com amb els accessoris de núvia i festa.

A principis de novembre també va obrir un segon establiment a la francesa illa de la Reunió, a la ciutat de Saint-Pierre, reforçant la seva xarxa internacional de botigues.

Roda Clará, que es va iniciar en la moda nupcial el 1995 amb l'obertura de la seva primera boutique a Barcelona, celebrarà el 2020 el seu 25 aniversari i actualment té presència a més de 4.000 punts de venda de 80 països.

Més informació
Rosa Clará completa la seva cúpula directiva
El dia de Rosa Clará
Avui et destaquem
El més llegit