Una rosa virtual per Sant Jordi

Casa Seat convida els ciutadans a enviar gratuïtament una rosa virtual dissenyada per l'il·lustrador Conrad Roset i acompanyada d'un poema en català, castellà o anglès

Les roses virtuals de Casa Seat | Cedida Les roses virtuals de Casa Seat | Cedida

Roses virtuals per Sant Jordi. Amb motiu de la celebració del dia del llibre i de la rosa, Casa Seat ofereix als ciutadans una iniciativa per gaudir d'aquesta data tan assenyalada d'una manera participativa i innovadora. Segons informen en un comunicat, els usuaris podran personalitzar i enviar gratuïtament una rosa virtual dissenyada en exclusiva per l'il·lustrador Conrad Roset, artífex dels peculiars i aclamats escenaris del videojoc GRIS (Nomada Studio), entre altres treballs. Ho podran fer a través del seu web.

Més info: El 'déjà vu' d'un Sant Jordi inèdit (i molt diferent)

La plataforma estarà disponible el 23 d'abril en català, castellà i anglès, i els usuaris podran triar entre sis poemes, dos per cada idioma, per acompanyar la seva rosa de textos creats per alguns dels autors més rellevants de la literatura universal com Emily Dickinson, Federico García Lorca o Joan Salvat-Papasseit.

Casa Seat neix amb la voluntat de rendir tribut a Barcelona, la ciutat que va veure néixer l'automobilística fa gairebé 70 anys, i amb el compromís d'oferir propostes innovadores i rellevants per a la ciutat i els seus habitants. De fet, havia d'obrir les seves portes precisament el 23 d'abril, però la crisi de la covid-19 els ha fet reinventar la seva estrena.

Més informació
Casa Seat, un "tribut" automobilístic a Barcelona
De la Casa Seat a la Casa Reial contra Seat a Catalunya
Casa Seat obrirà portes per Sant Jordi
Avui et destaquem
El més llegit