Rungie capta 1,5 milions en una ronda liderada per Kfund

L'empresa emergent ha incorporat l'exdirector de patrocinis del FC Barcelona, ​​Cinto Ajram, i el fundador i exconseller delegat de l'app Skitude, Marc Bigas

Cinto Ajram i Marc Bigas | Cedida Cinto Ajram i Marc Bigas | Cedida

La statup Rungie ha captat 1,5 milions d'euros en una ronda d'inversió que ha estat liderada pel fons de venture capital Kfund mentre que també ha comptat amb el suport de Webedia. L'objectiu de la companyia és accelerar el desenvolupament i la qualitat dels seus projectes, així com la creació de supercomunitats a la Web3, segons ha destacat en un comunicat.

L'equip de Rungie està conformat actualment per més de 20 professionals i està en ple creixement, mentre que ha incorporat recentment nous perfils en la direcció, com l'exdirector de patrocinis del FC Barcelona, ​​Cinto Ajram, i el fundador i exconseller delegat de l'app Skitude, Marc Bigas.

El primer projecte de Rungie és la galeria d'art NFT dedicada a artistes de parla hispana Mito, que utilitza el protocol Polygon per apropar els artistes a la societat i reduir el consum energètic més del 90% respecte a altres xarxes i projectes.

Avui et destaquem
El més llegit