Ryanair acomiadarà 100 treballadors a la base de Girona

USO afirma que la xifra global de persones afectades per l'ERO arribarà fins a les 423 a tot Espanya

La base de Girona està inclosa en el procés de l'ERO de Ryanair | iStock La base de Girona està inclosa en el procés de l'ERO de Ryanair | iStock

Ryanair ha confirmat als sindicats que la base de Girona estarà inclosa definitivament en el procés d'ERO obert per la companyia irlandesa a Espanya, i que almenys unes 100 persones seran acomiadades, segons ha informat el sindicat USO en un comunicat.

Més info: Ryanair perd l'atracció per Girona

Els representants dels treballadors i Ryanair han mantingut una primera reunió a Madrid, on l'aerolínia ha informat que té la intenció d'acomiadar, en total, 432 persones a l'Estat: 220 membres de la tripulació directament contractats per la companyia, 85 de Workforce i 22 de Crewlink. Girona i Tenerife seran les bases més afectades, amb 100 acomiadaments cada una en el plantejament inicial, seguides de Las Palmas, amb 69, i Lanzarote, amb 58.

A més, l'aerolínia preveu acomiadar 105 pilots en el marc de l'ERO. Segons USO-Ryanair, s'han fixat dues noves dates per començar les negociacions de l'ERO, el 25 i el 30 d'octubre.

Més informació
En marxa les negociacions per l'ERO a Ryanair
Acaba la temporada de vagues de Ryanair
Ryanair confirma a Territori la intenció de tancar la base de Girona
Avui et destaquem
El més llegit