La Salle-URL: innovació, tecnologia i emprenedoria per impulsar el teu futur

La Salle-URL fomenta la formació contínua per preparar els professionals per al seu nou futur, amb mentalitat innovadora i projecció internacional

Internet of Things Institute of Catalonia, l’ecosistema de La Salle Campus Barcelona dedicat a la recerca i innovació, i al seu impacte en la societat Internet of Things Institute of Catalonia, l’ecosistema de La Salle Campus Barcelona dedicat a la recerca i innovació, i al seu impacte en la societat

Diu Yuval Noah Harari que “com més dades tenim i millor comprenem la història, més ràpid s’altera el seu curs i, per tant, més ràpidament queden obsolets els nostres coneixements”. El segle XXI, amb els imparables avenços tecnològics i la creixent digitalització de tots els sectors, ho corrobora any rere any. El món empresarial està més vinculat que mai als entorns digitals, que han passat a ser una eina fonamental en el desenvolupament del negoci. Apostar per la formació en àmbits com l’analítica de dades, la ciberseguretat, la gestió de projectes o la transformació digital pren més sentit que mai.

La Salle-URL neix amb la tecnologia a l’ADN, i és per aquest motiu que tota la formació que ofereix en l’àmbit de la gestió, els negocis i l’empresa està impregnada d’innovació, digitalització i esperit emprenedor. L'entitat aposta i fomenta la formació contínua per preparar els i les professionals per al seu nou futur, i ho fa amb esperit pioner, mentalitat innovadora, i projecció internacional.

Yuval Noah Harari, historiador: “Com més dades tenim i millor comprenem la història, més ràpid s’altera el seu curs i, per tant, més ràpidament queden obsolets els nostres coneixements”

MBA, Direcció de Projectes, Marketing Digital i e-commerceSupply Chain, Consultoria SAP, Data Science, Direcció de Ciberseguretat, eHealth i Lideratge són les titulacions que ofereix el centre, que es caracteritza per oferir formacions adaptades a les necessitats de cada alumne, ser un centre de prestigi internacional, posar a prova als alumnes mitjançant reptes reals i oferir assessorament personalitzat a cada alumne, acompanyant-lo en el pla de carrera.

Les properes convocatòries tindran lloc durant el pròxim mes d'octubre i el febrer del 2024. Clica aquí per a més informació.

Avui et destaquem
El més llegit