Sant Cugat estrena caixers més segurs i innovadors

El Banc Sabadell inicia un procés de renovació de centenars de màquines d'autoservei bancari amb un disseny renovat

Sant Cugat serà la primera ciutat en tenir els nous caixers de Banc Sabadell | Cedida
Sant Cugat serà la primera ciutat en tenir els nous caixers de Banc Sabadell | Cedida

El Banc Sabadell acaba d'estrenar a la seva oficina principal de Sant Cugat del Vallès un nou model de caixer més segur i de disseny renovat. L'entitat comença així un procés de renovació de centenars de caixers de tota la geografia espanyola i una ampliació del seu parc d'aquest tipus de màquines d'autoservei.

El nou model compta amb totes les funcionalitats d'última generació i incorpora la possibilitat d'ingressar bitllets sense sobre i de realitzar el pagament de tributs i altres rebuts a través del codi de barres. Es tracta a més d'una màquina amb un sistema operatiu Windows 10 que aporta més seguretat per a l'usuari. Els nous caixers presenten un aspecte avantguardista dissenyat per l'estudi de Mario Eskenazi, qui s'ha ocupat de la imatge corporativa de Banc Sabadell durant més de 20 anys i que destaca per la capacitat comunicativa dels seus treballs a través de la claredat i la senzillesa.

Una dona al nou caixer de Banc Sabadell

Una dona al nou caixer de Banc Sabadell | Cedida

L'entitat té previst fer extensiu aquest nou model de caixer a bona part de les seves oficines de tot l'Estat espanyol durant aquest any i fins al mes d'abril de l'any vinent. Per això, substituirà 595 màquines antigues i ampliarà el seu parc en 105 nous caixers. La ubicació del primer, a la plaça d'Octavià de Sant Cugat Vallès, té un valor simbòlic ja que aquesta va ser la primera oficina que el banc va obrir fora de la seva ciutat d'origen els anys 60.

Més Informació
El Sabadell implanta un xip que permet pagar amb la ma
Banc Sabadell integra AmazonPay en els seus sistemes de pagament
Banc Sabadell crea a València el seu primer Hub Empresa
Avui et destaquem
Comentaris