El Seat Ateca ja es fabrica a Algèria

La firma automobilística inicia la producció del vehicle per vendre exclusivament en el mercat algerià

El vehicle Seat Ateca El vehicle Seat Ateca

La companyia automobilística Seat ha iniciat la fabricació del seu tot-terreny Ateca en la fàbrica que posseeix el consorci Volkswagen, en col·laboració amb Sovac, a Relizane (Algèria). Segons ha informat la firma en un comunicat, aquest vehicle, que es començarà a vendre en el país africà aquesta mateixa setmana, suposa el quart model que Seat produeix en aquesta fàbrica, juntament amb els models Ibiza, Arona i León, en exclusiva per al mercat algerià.

L’empresa ha recordat que des de fa uns dies també s’acobla la variant esportiva Cupra del León, que suposa l’automòbil amb més potència que es produeix a Algèria. Així mateix, Seat ha destacat que l’ampliació de la seva gamma de models ha multiplicat per quatre les vendes de la companyia en el país africà entre el gener i l’octubre, amb 16.800 unitats.

Des de la inauguració del centre s’han fabricat ja més de 60.000 vehicles, dels quals unes 28.000 unitats corresponen a Seat. Els models que es produeixen a Algèria són els Seat Ibiza, Arona, Ateca i León, els Skoda Octavia i Rapid i els Volkswagen Polo, Golf, Tiguan, Passat i Caddy.

El vicepresident de producció i logística de Seat, Christian Vollmer, ha destacat la “gran capacitat” d’aquest centre de fabricació de vehicles de diferents marques i ha assegurat que per a Seat “és una responsabilitat” liderar l’expansió del grup Volkswagen al nord d’Àfrica.

“El nord d’Àfrica és una regió molt atractiva per a Seat i el grup Volkswagen per les sinergies que poden establir-se amb els nostres centres de producció a la península Ibèrica i també amb la xarxa de proveïdors. Per aquesta raó, volem contribuir al desenvolupament de nous proveïdors a la regió i, en particular, a incrementar la presència industrial d’Algèria”, ha assegurat.

Més informació
Volkswagen muntarà el Seat Ibiza a Algèria
Seat registra un nou rècord de vendes al primer trimestre
Les vendes de Seat no fan vacances
Avui et destaquem
El més llegit