La planta de Seat a Martorell, a punt d'arribar al 100% de la seva producció

Luca de Meo sosté que la fàbrica aconseguirà un volum de 500.000 vehicles per exercici i arribarà a la seva "màxima capacitat"

Seat i Cupra presenten els seus nous models a Frankfurt | Europa Press Seat i Cupra presenten els seus nous models a Frankfurt | Europa Press

La fàbrica de Seat a Martorell produirà a la seva capacitat màxima durant els propers anys, aconseguint un volum de 500.000 vehicles per exercici (474.000 unitats el 2018) i assegurant, així, la feina dels treballadors de la planta. Així ho assegura el seu president, Luca de Meo, que sosté que "tenim la possibilitat de gestionar Martorell com mai a la història de la marca, amb una producció de més de mig milió de cotxes l'any. Durant uns anys va a estar al 100% de la seva capacitat", destaca.

Més info: La planta de Seat a Martorell lidera la fabricació de cotxes a Espanya

El directiu explica que quan va arribar a Seat, el 2015, Martorell tenia un volum de capacitat de producció d'uns 350.000 cotxes per any. "Hem incrementat la capacitat productiva en un 60%", apunta, al mateix temps que sosté que "tenim tota la tecnologia i sóc optimista perquè els propers anys seran de molt rock and roll".

A més, De Meo s'ha mostrat optimista de cara al tancament d'any malgrat el context d'incertesa que envolta al sector de l'automòbil i ha destacat que Seat tancarà el 2019, per quarta vegada consecutiva, amb un nou rècord de matriculacions.

D'altra banda, el president de Seat deixa entreoberta la possibilitat que el Cupra Tavascan, el primer elèctric de Cupra, acabi convertint-se en un model de producció. "Portar una idea bonica a la realitat en grans corporacions no és tan fàcil, però ja ho hem fet moltes vegades. Ens ha passat ja amb el Formentor", indica

Més informació
Seat nomena Alfonso Sancha nou vice-president executiu de Compres
Dos robots amb visió artificial bategen els cotxes de Seat
Seat incrementa les vendes un 4,7% en el seu millor juliol
Avui et destaquem
El més llegit