Seat llança la seva primera moto elèctrica

La marca treu al mercat la Seat MÓ eScooter 125, amb una autonomia de 137 quilòmetres i una bateria extraïble

La primera moto elèctrica de Seat | Europa Press La primera moto elèctrica de Seat | Europa Press

Seat ha tret al mercat la primera motocicleta totalment elèctrica de la marca. La Seat MÓ eScooter 125 combina un motor elèctric de 7kW i una bateria d'ions de liti de 5,6 kWh, oferint prestacions equivalents a una moto de 125 cc. La seva autonomia és de fins a 137 quilòmetres amb una sola càrrega i té una bateria extraïble, que es pot endollar a qualsevol presa de corrent domèstica.

El preu és de 6.250 euros. L'aposta de la companyia per aquesta moto respon al canvi de la mobilitat en les grans ciutats i la preferència cap a un enfocament més personalitzat del transport. L'anunci coincideix amb la presentació dels resultats de l'empresa dels primers nou mesos de l'any, quan ha registrat unes pèrdues de 290 milions d'euros. 

"La Seat MÓ eScooter 125 mostra el continu compromís de la marca, la divisió de mobilitat urbana de la companyia, per cuidar el medi ambient, les ciutats i la gent que hi viu", ha indicat Lucas Casanovas, el director de la divisió.

Més info: Seat presenta la marca Mó amb seu a Barcelona

I ha afegit: "Seat MÓ continua desenvolupant productes i serveis de mobilitat urbana que assegurin una mobilitat sense sorolls, sense emissions, i amb la mínima petjada, per poder millorar la qualitat de vida de la gent a les ciutats". Barcelona, la ciutat europea amb més motos per càpita, es planteja com el lloc "perfecte" per continuar amb la tradició del vehicle de dues rodes amb una moto que "democratitza" la mobilitat elèctrica.

Més informació
Seat perd 290 milions d'euros pels efectes de la covid-19
Llum verda al laboratori de bateries elèctriques de Seat
Avui et destaquem
El més llegit