Seat accelera i no té sostre

La marca automobilística tanca el juliol amb el rècord mundial de 52.700 unitats, un 35,7% més

Un dels cotxes de Seat | EP Un dels cotxes de Seat | EP

 

Seat va comercialitzar un total de 52.700 vehicles a tot el món durant el passat mes de juliol, el que suposa una forta pujada del 35,7% en comparació amb el mateix mes de l'any anterior, segons dades publicades per la pròpia companyia de Martorell (Barcelona). 

La marca automobilística presidida per Luca De Meo va completar amb aquest volum comercial el millor registre de vendes de la seva història en el mes de juliol, superant fins i tot la xifra de 46.200 unitats que va comptabilitzar en l'exercici del 2001.

Més info: Seat i Telefónica proven un cotxe connectat al semàfor

Les matriculacions mundials de la corporació van aconseguir un volum de 342.700 unitats entre gener i juliol d'aquest exercici, fet que representa un altre rècord i una progressió del 20,1% en comparació amb el mateix període de l'any previ.

Ningú creix com Seat

Davant d'aquests resultats, el vicepresident comercial de Seat, Wayne Griffiths, assegura que l'increment de les vendes des de gener manté l'empresa com la marca generalista que més ha crescut a Europa.

Griffiths: "Seat es troba en volums rècord gràcies a nous models com l'Ateca i l'Arona"

"Seat es troba en volums rècord gràcies a nous models com l'Ateca i l'Arona. Avui, un de cada tres cotxes que venem és un tot camí, una xifra que creixerà en els pròxims mesos amb la consolidació de l'Arona i el llançament del Tarraco", ha afegit. 

Espanya tanca el primer semestre com el primer mercat mundial per a la companyia, amb 72.900 unitats, un 16% més, per davant d'Alemanya, amb 71.400 unitats i un augment del 26,4%, mentre que el Regne Unit va ocupar la tercera posició, amb 41.600 unitats, un 23,5% més.

Més informació
Seat i Grup Sesé estrenen el duotràiler
Seat tanca el millor semestre de la seva història
Avui et destaquem
El més llegit