Seat s'instal·la en el rècord de vendes

La companyia registra el seu millor volum comercial entre gener i març en els seus 68 anys d'història

El nou Seat Arona El nou Seat Arona

Seat ha obtingut un benefici operatiu de 85 milions d'euros en el primer trimestre de l'any, la qual cosa suposa un "fort" increment del 51,4% en comparació als 56 milions que ha comptabilitzar en el mateix període de l'exercici precedent.

L'empresa, propietat del consorci alemany Volkswagen, ha explicat que aquest augment ha estat possible gràcies a l'efecte positiu en el mix de vendes motivat pel llançament de l'Arona. "El benefici operatiu obtingut en el primer trimestre del 2018 mostra l'excel·lent moment que travessa Seat. Després de tancar l'any passat amb el millor resultat de la història de la companyia, en el primer trimestre d'aquest any s'observa un altre cop un sòlid impuls del benefici", ha afegit.

A més, ha subratllat que l'increment de les seves vendes entre el gener i el març, amb 139.234 vehicles comercialitzats, un 18,7% més, també ha contribuït a la millora dels seus guanys operatius, així com a la facturació.

La companyia espanyola ha registrat entre el gener i el març el seu millor volum comercial dels seus 68 anys d'història. En total, la marca amb seu a Martorell (Barcelona) ha ingressat en l'acumulat de l'any 2.782 milions d'euros, la qual cosa es tradueix en una progressió de l'11,8% respecte els tres primers mesos del 2017, quan ha obtingut una xifra de negoci de 2.487 milions.

Més info: Seat assoleix el millor resultat de la seva història

De cara al 2018, Seat preveu consolidar la seva evolució positiva en l'àmbit financer. Alhora, la marca nacional està accelerant la xifra d'inversions i despeses en R+D per a nous models i està preparada per a grans reptes com, en particular, la implementació del WLTP.

Més informació
Cupra (Seat) pedaleja per la bicicleta urbana
Seat registra un nou rècord de vendes al primer trimestre
Seat obté els millors resultats de la seva història: 286 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit