Silence supera Nissan i Tesla en matriculacions de vehicles elèctrics

El fabricant de motos i bateries elèctriques tanca el primer trimestre de l'any amb 1.944 vehicles elèctrics matriculats

Silence, a la 'pole position' de les companyies de vehicles elèctrics | Cedida Silence, a la 'pole position' de les companyies de vehicles elèctrics | Cedida

Silence, el fabricant de motos i bateries elèctriques amb seu a Barcelona, aconsegueix les 1.944 matriculacions durant el primer trimestre del 2019 convertint-se, així, en el vehicle elèctric de qualsevol categoria més matriculat a escala estatal, segons dades recollides per l'Associació Empresarial per al Desenvolupament i Impuls del Vehicle Elèctric, Aedive. La marca tanca el primer semestre per sobre de Tesla, que ha matriculat 1.221 unitats, i Nissan, amb 1.458 matriculacions.

Més info: Silence instal·la el primer bescanviador de bateries elèctriques d'Espanya

La majoria de les matriculacions que s'han fet des de Silence corresponen al seu model S02 per a flotes, el vehicle que utilitzen operadors de motosharing com Acciona que, recentment, ha arribat a Barcelona.

Així i tot, per primera vegada, les estadístiques recullen algunes unitats del vehicle S01, el primer model que la marca ha dissenyat per al client particular i que aquesta setmana ha celebrat les primeres 500 pre-reserves online. La producció del mateix començarà la segona quinzena de juliol i els lliuraments es realitzaran per ordre de reserva.

Més informació
Silence compleix dos anys amb 5.000 motos produïdes
Silence aixeca 8,6 MEUR per a la mobilitat zero emissions
Avui et destaquem
El més llegit