Solid Engineering i Adiciona es fusionen

La unió de les dues companyies es fa amb l'objctiu de crear Between, consultora tecnològica que oferirà serveis plens en les àrees d'enginyeria i IT amb l'objectiu de

Solid Engineering és l'empresa guardonada amb el Premi Pime a l'empresa més competitiva en la categoria de petita empresa, un guardó atorgat per la patronal Pimec. El premi d'aquesta consultora tecnològica, especialitzada en la prestació de serveis a totes les àrees d'enginyeria i operacions, ha concidit amb la data en que es fa efectiva la fusió de Solid Engineering amb Adiciona, companyia de serveis de tecnologies de la informació i la comunicació.

L'objectiu és crear Between, una nova consultora tecnològica que oferirà serveis plens en les àrees d'enginyeria i IT amb l'objectiu de proporcionar coneixement i solucions òptimes a cada client, mitjançant el talent i la tecnologia, i amb l'objectiu de liderar el mercat espanyol de la consultoria tecnològica.

La nova empresa tindrà seu a Barcelona i tindrà caràcter internacional, operant als mercats estrangers on ja ho feia Solid Engineering. Amb una plantilla de més de 240 persones, les seves previsions de facturació superen els 12,5 milions d'euros de facturació per a enguany. Les àrees principals de serveis que oferirà als seus més de 100 clients i potencials clients són consultoria, outsourcing, i solucions tecnològiques tant en el camp de la enginyeria com en el de les tecnologies de la informació; i tech-hunting i tech-recruiting de professionals. 

Solid Engineering va ser creada l'any 2000 i des de llavors ha tingut un creixement sostingut del 35%, un augment de la facturació per sobre del 50% -amb una previsió de facturar 10 milions d'euros el 2015- i una duplicació de la plantilla des del 2012.

L'empresa té la seva seu a Barcelona i oficines a Madrid, Sri Lanka, Singapur, Xina i Malàisia, ha desenvolupat per als seus clients productes i prototips, i maquinària per a processos industrials implantada a tot el món; serveis de consultoria per a la reducció de cost i temps de desenvolupament de nous productes per a empreses multinacionals; i serveis d'enginyeria de reducció de despeses amb reduccions provades del 30%. L'empresa va ser fundada per l'enginyer Francesc Civit, i el 2002 va comptar amb la incorporació del també enginyer Óscar Serret.

Avui et destaquem
El més llegit