La startup Profe.com aixeca 450.000 euros

La companyia compta amb més de 40 professors titulats i 100 alumnes

L'equip fundador i directiu de Profe.com, format per Morgan Eberoni i Joaquim Virgili | Cedida L'equip fundador i directiu de Profe.com, format per Morgan Eberoni i Joaquim Virgili | Cedida

Profe.com, startup educativa cofundada pel venture builder de Nuclio, ha aixecat 450.000 euros a la seva primera ronda de finançament, una ronda pre-seed en què han participat inversors institucionals com como N Ventures 1 Incubación FCRE al costat de diversos business angels i inversors privats del sector.

L'empresa emergent de classes particulars online neix per contribuir a la formació d'alumnes des dels 6 als 18 anys, i que destaca pel seu ensenyament 100% personalitzat, la seguretat dels alumnes i oferir flexibilitat de preus i horaris. De moment la companyia compta amb més de 40 professors titulats i 100 alumnes, amb previsió de superar els 100 docents i assolir els 500 usuaris actius aquest 2022.

La plataforma integra una tecnologia dissenyada específicament per fer les classes particulars de forma còmoda, segura i eficaç. Profe.com està liderada per Morgan Eberoni, exdirector general de l'acadèmia EF English Live.

Avui et destaquem
El més llegit