Telavox aposta per Barcelona obrint el seu 'hub' global d'I+D+I

El grup de telecomunicacions suec ha ubicat al centre de la ciutat la seva seu de 400 metres quadrats que donarà feina a 40 persones

El centre donarà feina a 40 persones | ACN El centre donarà feina a 40 persones | ACN

El grup de telecomunicacions suec Telavox ha obert aquest dijous a Barcelona el seu hub global d'I+D+I i suport als mercats on opera la companyia. La seu, ubicada al centre de la ciutat, donarà feina a 40 persones de set nacionalitats i consta d'un espai de 400 metres quadrats.

Telavox factura 70 milions d'euros i és un grup de telecomunicacions al núvol que ofereix serveis de telefonia, PBX, missatgeria, reunions i contact center en una plataforma simple a empreses a Europa. La companyia fa 20 anys que és present al mercat i disposa de més de 90 desenvolupadors interns i més de 50 consultors.

La seu donarà feina a 40 persones i consta d'un espai de 400 metres quadrats

Numintec, una "fitxa estratègica"

Segons ha explicat la companyia en un comunicat, la decisió d'obrir el hub a Barcelona reforça el paper de Numintec, empresa catalana que es va incorporar al grup fa dos anys i que ha permès a la sueca estendre la seva activitat del nord d'Europa i el Regne Unit fins al sud del continent europeu.

De fet, Numintec es convertirà en una "fitxa estratègica" del grup Telavox. La companyia catalana té una plantilla de 64 persones, ofereix serveis de telecomunicacions per a empreses i disposa de més d'un miler de clients de sectors com la salut, les assegurances, la tecnologia i la indústria.

Més info: Numintec inverteix mig milió d'euros en intel·ligència artificial

En la inauguració del hub, hi han assistit el director executiu d'ACCIÓ, Joan Romero; la cònsol honorària de Suècia a Barcelona, Sofia Geli; i el delegat del govern a Catalunya, Carlos Prieto.

Més informació
Numintec inaugura oficines a Santander i Sevilla
Albino Campo: "La cultura emprenedora s'ha d'inculcar a primària"
Numintec obre oficina a Madrid per créixer
Avui et destaquem
El més llegit