Stuart
Stuart

Teresa Carles i Stuart s'alien pel 'fast food' saludable

L'acord permetrà a Teresa's Stairway fer entregues d'última milla en 24 minuts

Stuart i Teresa's Starway to Health menjaran junts. La solució de logística urbana en delivery i la proposta de fast food saludable de la xef Teresa Carles s'han aliat per apropar la línia de productes healthy a tota la ciutat de Barcelona en una mitjana de 24 minuts i de manera programable. "

Segons l'estudi Food & Drink trends 2017 realitzat per Mintel, els consumidors estan buscant maneres més ràpides de consumir aliments frescos, nutritius i de qualitat. Per aquesta raó, els productes saludables On-the-Go o In-the air han augmentat en el darrer any en un 54% a causa del temps que implica rebre, preparar i consumir aquest tipus d'aliments.

"El ritme de vida actual porta al consumidor a demandar serveis que s'adaptin a horaris cada vegada més atapeïts", asseguren des de Stuart que ja compta amb una plantilla superior a les 100 persones i presència en 16 ciutats d'arreu d'Europa. 

 

Per això, Teresa's Stairway ha confiat en la seva tecnologia i experiència dins del sector de l'última milla per donar a conèixer de forma ràpida i flexible els beneficis del fast food saludables entre els seus clients. De fet, el grup de restauració ha estat capaç d'unir el Juice Bar i el Healthy Eatery en un únic concepte

Els temps són claus: recollides en botiga en menys de set minuts i liuraments amb una mitjana de 24 minuts o fins i tot programables en franges de 15 minuts. L'obertura del nou centre productiu a Bell-lloc d'Urgell a mitjans de 2018 suposarà també un nou punt d'inflexió pel creixement de Teresa's Stairway i de tot el grup Teresa Carles.

Més informació
La milla que encalla l''ecommerce'
Envia-m'ho per ahir
Les tres fases de la innovació
Avui et destaquem
El més llegit