Tous inverteix en una startup de lloguer de joies

Verone es basa en un model de negoci que fusiona el món tradicional de la joiera amb el digital

El sector de luxe del mercat espanyol està creixent al 8% | iStock El sector de luxe del mercat espanyol està creixent al 8% | iStock

Tous aposta per una startup que ofereix una tarifa plana de lloguer de joies. Es tracta de Verone, que brinda la possibilitat de lluir joies de manera temporal pagant a partir de 29 euros al mes, però també ofereix la possibilitat d'acabar comprant la peça.

Així ho ha explicat un dels fundadors de la startup, Luis Feliu de la Peña, que sosté que "volem revovlucionar la forma de consumir joies i donar accés a poder lluir les peces que millor s'adequin a les preferències de cadascú".

Verone es basa en un model de negoci que fusiona el món tradicional de la joiera amb el digital ja que permet realitzar una subscripció de joies online. La intenció de la startup és ampliar les seves aliances amb joieries per tal que els seus subscriptors tinguin més varietat d'estils i marques entre les que triar.

De fet, la startup subratlla que, segons l'informe Global Power of Luxury Goods 2017, el sector de luxe del mercat espanyol està creixent al 8%, per damunt la mitjana mundial.

Més informació
Lavaquial, les joies exclusives de Lleida
Tous crea una escola per formar els joiers del futur
Els Tous abandonen la Fundació Rosa Oriol
Tous dispara les vendes online un 130%
Avui et destaquem
El més llegit