Uber es queda a València, tot i el decret de VTC 'a la catalana'

La plataforma adapta el seu servei a la nova normativa per complir amb els requeriments que estableix, com els 15 minuts de precontractació

Uber sí que accepta la normativa valenciana tot i ser similar a la catalana | iStock Uber sí que accepta la normativa valenciana tot i ser similar a la catalana | iStock

Uber va marxar de Barcelona pel decret del Govern que regula els VTC, però no marxa de València tot i estar en la mateixa situació. De fet, la plataforma ha adaptat el seu servei al decret aprovat pel Govern valencià per complir amb els requeriments que estableix i assegura que continuarà treballant per "oferir el millor servei possible".

El decret llei de VTC estableix un termini per a l'aplicació del temps mínim de precontractació de quinze minuts -igual que el català- i s'habilita a les entitats locals per a modificar les condicions del servei.

La companyia afegeix que continua a disposició de la Generalitat per treballar en una regulació "justa per a tots" i que tingui en compte els milers de conductors i passatgers de VTC al País Valencià. Cabify també està adaptant el seu model operatiu als requisits que recull la nova normativa.

Més informació
Taxistes i VTC, descontents amb la proposta de decret valencià ‘a la catalana’
Uber compra el seu principal competidor al Pròxim Orient
'Hola Uber Valencia, adiós taxi'
Uber i Cabify abandonen Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit