Valls, nou director general de la Mobile World Capital

El Patronat de la Fundació nomena nou directiu, que assumirà les funcions d'Agustí Cordón

El Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona ha nomenat Aleix Valls nou director general. Valls assumirà la direcció, la gestió i la representació de la Fundació, fins ara associades a la vicepresidència executiva. Aquest càrrec havia estat ostentat per Agustí Cordón entre l'octubre del 2013 i el novembre del 2015.

L'Ajuntament de Barcelona ha instat la nova direcció a fer un mapa de l'escletxa i les necessitats digitals dels diferents barris de Barcelona. L'estudi avaluarà com es pot redistribuir a la ciutat l'impacte del MWC, com pot contribuir a millorar la formació i l'alfabetització digital dels ciutadans i com pot ser l'eina amb què desenvolupar aplicacions socials i ambientals.

Valls dirigeix el Programa d'Emprenedoria i Innovació de MWCB des del juny del 2012 i és el màxim responsable de 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negoci per a la creixent comunitat de startups tecnològiques a nivell global. Valls també s'encarrega de la direcció de mVenturesBCN, projecte centrat en l'atracció de programes d'acceleració internacionals i la creació d'empreses de base tecnològica procedent d'universitats i centres d'investigació.

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluïts, Valls és expert en noves tecnologies i transformació digital. Abans d'incorporar-se a MWCB, va desenvolupar la seva carrera professional amb projectes vinculats a la consultoria estratègica com The NODE Company, LOOP Consultancy –com a responsable de l'oficina de Dubai i de la gestió del desenvolupament del negoci per a tota la regió del nord d'Àfrica i d'Orient Mitjà-, i Accenture, com a manager de projectes.

L'aprovació del càrrec ha tingut lloc en el marc d'una sessió del Patronat durant la qual Cordón ha renunciat formalment a tots els càrrecs que ocupava en els òrgans de govern de MWCB. El Patronat ha destacat la bona gestió i ha agraït la dedicació i esforç de Cordón al capdavant de la Fundació. Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, assumeix les tasques de representació de la Fira als òrgans de govern de MWCB.
Avui et destaquem
El més llegit