'VIA Empresa' i ESIC, aliança per la universitat i l'empresa

Estrenem una nova secció per difondre el coneixement a càrrec de docents i directius de l'escola de negocis

El Campus universitari d'Esic a Barcelona. | Cedida El Campus universitari d'Esic a Barcelona. | Cedida

VIA Empresa estrenem una nova seccióUniversitat i empresa en col·laboració amb l'escola de negocis ESIC. A través d'aquesta nova secció, oferirem als nostres lectors a partir de l'última setmana de maig continguts especialitzats en la difusió del coneixement de la mà d'experts, docents i directius del centre. S'hi podran llegir articles i anàlisis sobre direcció i management empresarial, economia, màrqueting, tecnologia, comunicació i publicitat, negocis internacionals, comercial i vendes, recursos humans o emprenedoria, ente d'altres. Aquesta aliança referma el compromís d'aquest diari amb el món de l'ensenyament i el coneixement.  

El contacte entre centres d'educació i el món empresarial sempre ha estat un dels reptes principals en el món de l'ensenyament i la inserció laboral. Conèixer quines són les necessitats de les empreses i generar sinergies per facilitar la transferència de coneixement són dos punts bàsics perquè el talent i la innovació tinguin un impacte real en la societat. Sense aquesta connexió, es dificulta tot el procés. És per això que amb aquesta secció volem oferir continguts de qualitat que contribueixin a analitzar el nostre entorn. 

ESIC Business & Marketing School va ser fundada l'any 1965. L'experiència de més de 55 anys en el món de l'ensenyament superior la converteixen en un bon company de viatge per començar aquesta nova secció. A Barcelona, l'escola privada compta amb dos campus, un situat al número 124 del carrer Marià Cubí (Sant Gervasi) i l'altre entre els números 2 i 4 del Passeig Santa Eulàlia (Sarrià). El centre imparteix tant graus -està adscrit a la Universitat Rovira i Virgili- com postgraus. 

ESIC és la primera escola de negocis en capacitat d'atracció i retenció de talent, i la tercera amb millor reputació

Pel que fa a la primera etapa universitària, ESIC ofereix graus oficials i dobles titulacions especialitzades en màrqueting i negocis digitals. Tots estan impartits en anglès per reforçar la capacitat de sortir al món dels alumnes i per l'alt percentatge -un 30%- d'estudiants internacionals que reben. D'altra banda, els títols de màster i postgrau compten amb estudis sobre management, màrqueting, tecnologia, digital business, comunicació i publicitat i recursos humans, a més de tres MBA: Executive, Global i International. ESIC compta amb 12 campus a l'Estat espanyol. A més dels dos de Barcelona, en té a Madrid, València, Sevilla, Saragossa, Pamplona, Bilbao, Màlaga i Granada. 

De centre adscrit a universitat

ESIC ha signat acords amb més de 120 universitats i institucions internacionals i compta amb dues seus pròpies al Brasil. Per les aules d'ESIC hi han passat 62.000 alumnes. Segons Merco, és la primera escola de negocis en capacitat d'atracció i retenció de talent, i la tercera amb millor reputació. 

El mes de març, el centre de Madrid va deixar d'estar adscrit a la Universidad Rey Juan Carlos per passar a ser una universitat privada independent. D'aquesta manera, ESIC University rebrà els primers alumnes al setembre del 2021 amb una oferta de graus i màsters universitaris i postgraus en l'àmbit dels negocis, el màrqueting, la tecnología, la comunicació i la publicitat i els recursos humans.

Més informació
Universitats o administració: qui té la clau de la innovació?
Talent i universitats més enllà del Biz
Avui et destaquem
El més llegit