Vitaance tanca una ronda de tres milions d'euros

La 'insurtech' especialitzada en assegurances de vida accedeix al programa d'acceleració Emerge de Softbank

L'equip de la startup Vitaance | Cedida L'equip de la startup Vitaance | Cedida

La startup Vitaance ha tancat una ronda d'inversió de tres de milions d'euros. Kindred Ventures ha liderat la ronda de la primera insurtech del sud d'Europa especialitzada en les assegurances de vida, que també ha comptat amb la participació de Softbank, Astorya, Shilling VC i K Fund, entre d'altres. La companyia de Barcelona ha accedit, a més, al programa d'acceleració Emerge de Softbank. 

De fet, és l'única empresa espanyola que hi participa i una de les nou que han estat escollides entre més de 600 candidates. Els diners de la ronda aniran destinats a incorporar nou talent a totes les àrees de Vitaance, principalment en tecnologia i assegurances. Ana Zamora, la CEO de Vitaance, assegura que "la incorporació de talent i de professionals d'excel·lència és una de les prioritats de Vitaance, així com oferir les mateixes oportunitats per a perfils femenins com masculins dins la companyia". 

Un dels objectius de la startup és tenir una relació de confiança i proximitat amb els seus clients i oferir assegurances de vida flexibles, transparents i a un preu just. Una de les novetats que introduirà Vitaance és un equip d'assessors per aconsellar els clients en els productes que més els convenen. Vitaance treballa actualment en la creació d'un sistema propi de scoring basat en l'ús intensiu de dades. 

Avui et destaquem
El més llegit