Vonzu tanca una injecció de capital d'1,5 milions d'euros

L'empresa planeja continuar impulsant el seu creixement operatiu i desenvolupar noves funcionalitats i millores en els seus serveis

Mario Martinez y Nacho Grau, cofundadors de Vonzu | Cedida Mario Martinez y Nacho Grau, cofundadors de Vonzu | Cedida

Vonzu, el programari per a logística i repartiment, ha tancat una injecció de 1,5 milions d'euros de Connex Ventures, el braç inversor de GED Capital. Amb aquesta inversió, l'empresa planeja continuar impulsant el seu creixement operatiu i desenvolupar noves funcionalitats i millores en els seus serveis, segons ha explicat la mateixa companyia en un comunicat.

La log tech, amb seu a Barcelona, destinarà part dels nous recursos a continuar amb el seu posicionament al mercat espanyol, així com a continuar estenent la seva operativa a Portugal, on ja està present amb un equip local. Tal com ha esmentat l'empresa, l'objectiu de Vonzu passa també per seguir obrint-se a nous mercats en els propers mesos i desenvolupar el seu negoci a Centreamèrica.

"Aquesta inversió ens ajudarà a seguir millorant el nostre producte, seguir fent créixer l'ecosistema i seguir aconseguint els nostres objectius. L'entrada de Connex avala la nostra missió: que Vonzu es converteixi en un estàndard tecnològic per a la gestió logística", ha relatat Mario Martínez-Jurado, cofundador i conseller delegat de la companyia.

L'oferta per a comerços i retailers de la startup barcelonina permet a les marques optimitzar les despeses d'enviament, "estalviant fins al 15% dels mateixos; millorar la visibilitat i gestió sobre les empreses de transport i repartidors amb els quals treballen", segons el comunicat de la companyia. Així mateix, l'empresa també ha assegurat que "el client final, per la seva banda, també obté un servei més personalitzat i eficient, millorant així la seva experiència de compra".

Més informació
Vonzu per digitalitzar la logística
Avui et destaquem
El més llegit