Vueling també reforçarà les freqüències en 15 rutes essencials a l'aeroport del Prat | ACN
Vueling també reforçarà les freqüències en 15 rutes essencials a l'aeroport del Prat | ACN

Vueling ofereix noves rutes a l'estiu a l'aeroport del Prat

La companyia ofereix 102 rutes i 1.200 vols setmanals amb alguns destins internacionals i noves connexions a Suècia, Noruega i Dinamarca

Vueling ha posat a la venda els bitllets per a la campanya d'estiu amb 102 rutes i 1.200 vols setmanals a l'aeroport del Prat de Barcelona. Fins a 76 d'aquests trajectes seran a destins internacionals, amb quatre noves connexions a països nòrdics: Göteborg (Suècia), Billund (Dinamarca) i Bergen i Stavanger (Noruega). La companyia aèria també reforçarà les freqüències en 15 rutes essencials a l'aeroport del Prat amb l'objectiu d'oferir un ventall més ampli d'horaris. "La recuperació de la mobilitat aquest estiu serà fonamental per reactivar la vida econòmica i social dels nostres ciutadans", ha apuntat el president de Vueling, Marco Sansavini, que ha reclamat que s'aixequin "progressivament" les restriccions i s'instauri el passaport sanitari.

A nivell de tot l'Estat, Vueling oferirà aquest estiu fins a 317 rutes i més de 1.800 vols setmanals. A la programació s'hi sumen 12 rutes internacionals inèdites que connectaran Espanya amb Dinamarca (Billund i Copenhaguen), Portugal (Oporto) i Regne Unit (Londres), "sempre que les limitacions de mobilitat es vagin flexibilitzant". "Hem vist que cada vegada que s'han aixecat les restriccions, les persones han tornat a viatjar. En primer lloc, a l'interior del país i després a Europa", ha afirmat Sansavini.

"Estem preparats per donar suport a aquesta recuperació, gràcies a la nostra extensa xarxa de destins domèstics i internacionals, especialment de vacances", ha recalcat el president de Vueling. "Això sí, és necessari que s'acabin progressivament les limitacions i s'implementin els passaports sanitaris que facilitin la mobilitat", ha conclòs Sansavini.

Més informació
Vueling estrena dues noves rutes des de Barcelona
Vueling operarà quatre noves rutes des del Prat
Avui et destaquem
El més llegit