5 aplicacions per combatre les al·lèrgies

VIAempresa us ofereix un recull d'aplicacions mòbils per aquelles persones que pateixen al·lèrgies al pol·len o de tipus alimentari

alegria
alegria

L'arribada de la primavera, que per a molta gent és sinònim de l'inici de les altes temperatures, els dies més llargs i les escapades a la platja també significa, per aquells que pateixen al·lèrgies primaverals, el començament d'una època que representa un autèntic suplici. Per aquest motiu, a VIAempresa volem recomanar-vos algunes aplicacions per intentar facilitar la vida a aquelles persones que pateixen algun tipus d'al·lèrgia.

Aquelles persones al·lèrgiques al pol·len disposen de dues aplicacions indispensables que els seran de gran ajuda:

Alerta Polen
Aquesta app, desenvolupada per la farmacèutica AstraZeneca, permet conèixer amb detall els nivells de pol·len de totes aquelles localitats de l'Estat espanyol que disposen d'estacions de mesura. Aquestes dades estan validades per la Societat d'Al·lergologia i Immunologia Clínica.A més, permet personalitzar-la indicant només aquells tipus de pol·len als quals s'és al·lèrgic.

Està disponible per iPhone i Android.

Alergo Alarm
Es tracta d'una altra aplicació desenvolupada específicament per al·lèrgics al pol·len pels Laboratoris Almirall. Com a tret diferencial permet crear alarmes per tal que l'app ens avisi si les concentracions de pol·len superen els nivells habituals.Està disponible per a dispositius Android.

En el cas d'aquelles persones que pateixen al·lèrgies alimentàries, algunes aplicacions interessants són les següents:

Find Me Gluten Free
Aquest portal web, que també disposa d'aplicacions per a iPhone i Android, ofereix un cercador que localitza tot tipus de restaurants que disposen de plats especials per a celíacs en les seves cartes. A més, la seva base de dades inclou locals d'arreu del món.

mySymptoms
En el cas d'aquelles persones que no estan segures de si tenen al·lèrgia a algun aliment, el primer que els recomanarà l'especialista és que comencin a dur un registre d'allò que mengen, en quin moment i lloc ho fan i la reacció que els produeix cada àpat.

mySymptoms és una aplicació disponible per a iOS i Android que facilita la tasca de matenir aquests registres fent servir únicament el telèfon mòbil.

Appetitool
Aquesta aplicació de receptes de cuina, només disponible per iOS, tot i no estar pensada per a persones amb intoleràncies alimentàries, incorpora filtres de cerca per a celíacs i intolerants a la lactosa.

Avui et destaquem
Comentaris