5 apps imprescindibles per als fans de 'Game of Thrones'

La finalització de la sisena temporada deixa orfes els milers de seguidors de la sèrie que poden compensar l'espera amb un recull d'aplicacions mòbils centrades en les trames dels Set Regnes

La nit és fosca i plena d'horrors. Tots els que anem al dia amb Game Of Thrones ens hem quedat així, en la fosca de la nit i horroritzats –i meravellats a la vegada– amb el final de la sisena temporada de la sèrie. I com que, malauradament, encara haurem d'esperar fins a l'abril del 2017 per poder veure el primer capítol de la setena temporada, a VIA Empresa us hem preparat un recull d'aplicacions mòbils que cap fan de Joc de Trons es pot perdre.

1. Game of Quotes:
Com sabeu, des de la versió 8 del sistema operatiu iOS, es poden afegir teclats personalitzats al vostre telèfon.

Així doncs, Game of Quotes, en lloc d'afegir gestos ràpids o noves emoticones, substitueix les lletres del teclat tradicional per frases de la sèrie. I per descomptat, classificades segons el personatge que les ha dit.

Game of Quotes es pot descarregar a l'AppStore per 0,89 euros.

I si sou usuaris d'Android, no patiu. Per a vosaltres hi ha un teclat encara més al·lucinant. Es diu Hodor Keyboard, costa 0,73 euros i us imagineu què fa? Substitueix qualsevol paraula que escriviu per "Hodor". Imprescindible.

2. Winter is Coming:
Aquesta app no pot faltar al vostre telèfon si us considereu un autèntic seguidor de la sèrie. És gratuïta, està disponible per iPhone i Android i proporciona tota la informació necessiteu.

Està creada pels fundadors del web WinterIsComing, el principal agregador de notícies de Joc de Trons creat per fans.3. Dothraki Companion
No conec cap seguidora de la sèrie que no voldria un Khal Drogo a la seva vida. I tampoc conec cap seguidor de la sèrie que no voldria una Daenerys Targaryen a la seva vida.

Sigui quin sigui el vostre cas, Dothraki Companion és una app utilíssima, dissenyada per David J. Peterson, la persona que va crear l'idioma Dothraki per la cadena HBO i que us ensenyarà precisament això, a parlar Dothraki correctament.

Deixeu-vos estar d'anglès o alemany, el Dothraki és l'idioma del futur. L'app està publicada per Random House i es pot descarregar per dispositius iOS a un preu d'1,99 euros.

4. Trivia for Game Of Thrones

Si esteu convençuts que ho sabeu tot sobre Joc de Trons, ara podeu demostrar-ho. Trivia for Game of Thrones és una aplicació de preguntes i respostes temàtiques de la sèrie d'HBO només apta per autèntics fans.

Disposa de tres modes de joc: clàssic, arcade i survival i es pot descarregar gratuïtament per iOS i Android.
5. Shame Bell: Walk of Atonement

Si heu vist la sèrie –i si heu llegit fins aquí, esperem que ho hàgiu fet–, una de les escenes més memorables és el Walk of Atonement, una caminada en què un destacat membre de la família Lannister ha de suportar –completament nu– el so d'una campana i crits de vergonya, a causa d'un judici religiós. Segur que sabeu de què us parlo.

Doncs Shame Bell és una app gratuïta per iPhone que, en agitar el dispositiu, aquest reproduirà el so de la campana, en tocar-ne la pantalla amb un dit, sonarà la paraula "Shame", i en tocar-lo amb dos dits, se sentirà un "Confess".

Ara si, ja podeu repartir justícia divina.

Avui et destaquem
El més llegit