L’Advanced Factories atrau més de 270 'speakers'

La segona edició de l’esdeveniment d’innovació industrial se celebrarà del 13 al 15 de març al CCIB de Barcelona

La robòtica tornarà a ser un dels eixos temàtics de l'Advanced Factories La robòtica tornarà a ser un dels eixos temàtics de l'Advanced Factories

L'Advanced Factories acollirà, per segon any, el Industry 4.0 Congress, l’esdeveniment d’innovació industrial on es presentaran les tecnologies més emergents de l’era de la indústria 4.0. El congrés ja ha rebut més de 270 candidatures de professionals, empreses, centres tecnològics i investigadors del sector industrial interessats a participar en l’esdeveniment.

Aquest any, l’Advanced Factories, que tindrà lloc del 13 al 15 de març al CCIB de Barcelona, girarà al voltant de set fòrums verticals: aeronàutica, alimentació, automoció, ferroviari, salut, siderúrgica i tèxtil. Així mateix, també es tractaran temes més específics com la robòtica, la intel·ligència artificial, el blockchain o el cloud computing, entre d’altres.

Entre alguns dels speakers més destacats de l’Industry 4.0 Congress d’aquest any s’hi troben Xavier Ferràs (Esade – Uvic), que tractarà les implicacions de la societat en l’aplicació de la indústria 4.0; Thierry Rayna (Polythecnique Paris), que parlarà sobre com a través del Design Thinking o el disseny de producte s’obre la porta a nous models de negoci; o Arnd Schirrmann (Airbus), que serà el responsable de sistemes de tecnologies de producció i com digitalitzar la producció d’elements únics; entre altres participants.

Més informació
El segon Advanced Factories es prepara pel març del 2018
L'Advanced Factories supera expectatives
La fàbrica del futur es veurà a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit