CaixaBank llança un ecosistema d'innovació Agro a l'Estat a través d'AgroBank

La companyia busca afavorir la inversió per a la modernització de les explotacions agràries i promoure la competitivitat

Oficina de CaixaBank especialitzada en el sector agro | Cedida Oficina de CaixaBank especialitzada en el sector agro | Cedida

CaixaBank, a través d'AgroBank, la seva línia de negoci dirigida a l'activitat agroalimentària, impulsa un ecosistema d'innovació agro a l'Estat espanyol, mostra del compromís de l'entitat per ajudar a la transformació del sector primari del nostre país. La finalitat és afavorir la inversió per a la modernització de les explotacions agràries i, d'aquesta manera, promoure la seva més elevada competitivitat.

Entre les iniciatives que integren aquest ecosistema d'innovació, hi ha el programa llançat juntament amb el Consell Europeu d'Innovació (EIC) per accelerar la digitalització del sector agro implantant solucions de startups nacionals i internacionals. A aquest, s'hi han presentat 109 projectes procedents de 25 països diferents. D'entre ells, s'han seleccionat els 10 finalistes, que presentaran les seves propostes al sector en el marc del Food 4 Future World Summit, el congrés foodtech més important d'Europa que se celebrarà a Bilbao entre el 17 i el 19 de maig i on mostraran les últimes solucions, tecnologies i innovació que estan transformant la indústria agroalimentària per tal de produir aliments de forma sostenible i saludable.

AgroBank compta amb més de 1.175 oficines, repartides en tot el territori, amb gestors especialitzats que ofereixen assessorament personalitzat als clients. 

Avui et destaquem
El més llegit