CaixaBank i Google impulsen la innovació en analítica de dades

Amb aquesta aliança, l'entitat reforça els seus projectes d'intel·ligència artificial i 'big data'

Exterior de la seu de CaixaBank a Barcelona | Cedida Exterior de la seu de CaixaBank a Barcelona | Cedida

CaixaBank ha firmat un acord amb Google Cloud, branca que principalment treballa el creixement de negocis, per accelerar la innovació en tecnologies d’anàlisi de dades. Un conjunt d’actuacions vinculades a la intel·ligència artificial i que també formen part del pla de transformació digital de l’entitat bancària.

“L’anàlisi complexa de la informació té un gran potencial per a múltiples àrees d'activitat, especialment si es combina amb noves tecnologies, com la intel·ligència artificial i el cloud computing”, apunta Luis Javier Blas. El director de Mitjans de CaixaBank afegeix que l’acord amb la multinacional nord-americana “contribueix a potenciar les nostres capacitats”. 

Per la seva banda, Isaac Hernández, country manager de Google Cloud, afirma que “ens hem marcat l'objectiu d'ajudar a CaixaBank a augmentar els elements diferencials del seu model en un context cada vegada més competitiu”. Actualment, CaixaBank gaudeix d'un lideratge en el sector de la banca digital amb 11 milions de clients.

Més informació
CaixaBank i l'entorn econòmic: "Millor del que havíem previst"
CaixaBank tanca el 1er trimestre amb uns guanys de 855 MEUR
Els accionistes de CaixaBank aproven la reelecció de Gortázar
Avui et destaquem
El més llegit