CataloniaBio & HealthTech ajudarà pimes i startups a globalitzar-se

El programa BIOMED ScaleUP té per objectiu potenciar el creixement de les empreses catalanes en sector de la salut

Xavier Marcet, Marc Fernández i Alejandro Santana, mentors del programa BIOMED ScaleUP, amb Melqui Calzado, secretari general de CataloniaBio & HealthTech Xavier Marcet, Marc Fernández i Alejandro Santana, mentors del programa BIOMED ScaleUP, amb Melqui Calzado, secretari general de CataloniaBio & HealthTech

CataloniaBio & HealthTech ha llançat el programa BIOMED ScaleUP amb l'objectiu d'ajudar a les startups i empreses del sector de la salut i les ciències de la vida a Catalunya a fer un avanç en el seu creixement. Aquest programa s'ha posat en marxa gràcies a la col·laboració de Lead To Change (LTC), la consultoria especialitzada en innovació, i d'Acció, el programa que pertany a la Generalitat de Catalunya.

La indústria de la salut catalana ha tingut una evolució molt positiva des del 2010 en atracció d'inversió estrangera i creació de noves startups innovadores. És per aquest motiu que CataloniaBio & HealthTech ha volgut llançar aquest programa d'ajudes a les empreses. "Ara cal potenciar la dimensió de les empreses per a ser més competitius globalment", ha explicat Melqui Calzado, secretari general de CataloniaBio & HealthTech en un comunicat.

El programa BIOMED SacaleUP és un programa pensat per ajudar a les startups i les pimes a créixer dins i fora del país. S'estructurarà en dues fases: la primera consistirà en una formació en creixement corporatiu, i la segona, a la qual només podran optar les 10 millors empreses de la primera fase, serà la possibilitat de tenir un assessorament personalitzat. Ambdues fases estaran dirigides per Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa i president de LTC: "Amb el programa BIOMED ScaleUP volem crear un ambient a l’ecosistema on el cuc del creixement sigui compartit".

Aquest programa té una durada de 4 mesos, del febrer al maig del 2021 i la inscripció restarà oberta fins al 28 de gener per a totes aquelles empreses que vulguin participar-hi. 

Més informació
Les startups de salut multipliquen per 10 els inversors
BStartup invertirà en empreses emergents de salut
Avui et destaquem
El més llegit