Cellnex prova amb èxit noves fonts d'energia renovables

La companyia ha realitzat un pilot per integrar la nova tecnologia de bateries d'alumini-aire com a sistema de suport d'energia als seus emplaçaments

Cellnex | Cedida Cellnex | Cedida

Cellnex, en col·laboració amb l'empresa Phinergy, ha finalitzat amb èxit el pilot per testejar i validar l'ús de bateries d'alumini-aire com a energia de suport als seus emplaçaments. El pilot  ha consistit a substituir un grup electrogen dièsel per aquestes noves bateries d'alumini-aire.

Aquesta innovadora tecnologia desenvolupada per Phinergy emmagatzema l'energia renovable generada a centrals hidroelèctriques en blocs d'alumini, metall molt abundant a la natura, fàcil de transportar i manipular. 

Cellnex gestiona un dossier de més de 138.000 emplaçaments –incloent-hi desplegaments previstos fins al 2030–, a Espanya, Itàlia, Països Baixos, França, Suïssa, Regne Unit, Irlanda, Portugal, Àustria, Dinamarca, Suècia i Polònia. El negoci de Cellnex s'estructura en quatre grans àrees: serveis per a infraestructures de telecomunicacions, xarxes de difusió audiovisual, serveis de xarxes de seguretat i emergència, i solucions per a la gestió intel·ligent d'infraestructures i serveis urbans (Smart cities i Internet de les Coses (IoT)).

Més informació
Nova operació de Cellnex al Regne Unit
Reconeixement a la transparència de Cellnex
Avui et destaquem
El més llegit