Cellnex reforça el seu compromís amb la sostenibilitat

La companyia ha tancat el 2022 amb un compliment del 100% dels objectius en matèria de Medi Ambient i Bon Govern

Imatge d'una torre de Cellnex | iStock Imatge d'una torre de Cellnex | iStock

Cellnex reforça la seva estratègia de sostenibilitat, dins la missió per assolir els Objectius de Desenvolupament de l’Agenda 2030. La companyia de telecomunicacions va tancar l’any 2022 amb el compliment del 100% de les accions del pla director de Medi Ambient i Bon Govern. 

Dins d’un treball transversal de tots els departaments, Cellnex fa un pas endavant per enfortir els plans de reducció, compensació i neutralització dels impactes ambientals a la cadena de valor de la firma. Actualment, l’empresa es troba al top-5 dels principals rànquings de sostenibilitat del sector. 

“La transició cap a una activitat més sostenible és un compromís irrenunciable”, defensa Àngels Ucero. La directora de Sostenibilitat i, a la vegada, màxima dirigent de la Fundació Cellnex, celebra com “hem integrat una nova forma de veure el negoci”. 

En paral·lel, Cellnex ha actualitzat la seva estratègia de Medi Ambient i Canvi Climàtic pel període 2023-2025. La principal acció d’aquesta iniciativa és la reducció en un 50% de la petjada de carboni. Tornant a la governança, un 55% del consell d’administració de l’empresa tecnològica està format per dones, xifra que representa un increment d’un 15% en comparació amb l’anterior registre.

Més informació
Cellnex tanca el 2022 amb uns ingressos de 3.500 MEUR
Cellnex signa un contracte de 300 MEUR amb RTVE
Cellnex impulsa les connexions d'una firma nord-americana
Avui et destaquem
El més llegit