Centrient Pharmaceuticals obre un laboratori d'innovació al centre d'R+D d'Almirall

L'acord s'emmarca en la voluntat d'Almirall de convertir el seu centre d'R+D de Sant Feliu de Llobregat en un "entorn de col·laboració dinàmic"

Els equips d'Almirall i Centrient Pharmaceuticals | EP Els equips d'Almirall i Centrient Pharmaceuticals | EP

Almirall i Centrient Pharmaceuticals han arribat a un acord perquè l'empresa especialitzada en productes farmacèutics biosintètics sostenibles obri un nou laboratori d'innovació al centre d'R+D de la farmacèutica, han explicat en un comunicat conjunt. L'acord s'emmarca en la voluntat d'Almirall de convertir el seu centre d'R+D de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) en un "entorn de col·laboració dinàmic".

El centre serveix de nucli en què els investigadors d'empreses biotecnològiques, startups, universitats i altres institucions científiques poden col·laborar. El CEO de Centrient Pharmaceuticals, Rex Clements, ha explicat que aquest acord és "un salt estratègic estimulant" que permetrà generar un valor, en les seves paraules, durador i assegurar una posició més competitiva en el mercat.

Més info: Almirall torna a resultats positius i guanya 4,3 MEUR el 2022

El 'chief scientific officer' d'Almirall, Karl Ziegelbauer, ha recordat que el pacte "és un pas més" en la missió de donar suport a projectes de recerca.

Més informació
Caiguda dels beneficis a Almirall
La política industrial no és política d’innovació
Almirall crea una filial a Txèquia i Eslovàquia
Avui et destaquem
El més llegit