Els cotxes Seat integraran l'app Shazam

La integració de l'app estarà operativa des d'abril en els vehicles a través de Seat DriveApp para Android Auto

Interface de l'app Shazam Interface de l'app Shazam

Seat ha tancat un acord amb l'aplicació de reconeixement de cançons Shazam per incorporar-la en els seus models, amb el que es converteix en la primera marca de cotxes a integrar aquest servei. Ho ha anunciat aquest dilluns el president de Seat, Luca de Meo, en el Mobile World Congress (MWC).

La integració de Shazam estarà operativa des d'abril en els vehicles de la firma a través de Seat DriveApp para Android Auto, i permetrà als conductors identificar les cançons des del vehicle de forma fàcil i, sobretot, segura. 

De Meo ha assenyalat que, segons la consultora Nielsen, el 70% dels usuaris de Shazam ho utilitzen mentre estan conduint, amb el que ha defensat que integrar-ho en el cotxe ajudarà a millorar la seguretat.

El president de la companyia ha recordat que Seat compta amb el prototip de cotxe Seat León Cristóbal -en referència al patró dels conductors-, en el qual la  firma experimenta totes les innovacions relacionades amb la seguretat, amb l'objectiu d'avançar cap a l'objectiu de "zero accidents en carretera".

Més informació
Seat presenta Cupra com una marca independent
Com funciona Shazam?
Shazam llança a l'estiu el reconeixement visual de coses
Avui et destaquem
El més llegit