Tecnologia per controlar l'aforament de les platges

La startup CTRL4 Enviro instal·la una càmera en un quad que recorre la platja de Castelldefels amb l'objectiu de monitorizar l'aforament

El quad que recorre la platja de Castelldefels | Cedida El quad que recorre la platja de Castelldefels | Cedida

La startup CTRL4 Enviro ha instal·lat una càmera en un quad que des del passat 1 de juliol recorre la platja de Castelldefels amb l'objectiu de monitorizar l'aforament. La càmera està connectada a la plataforma HAToM, desenvolupada per Tinkerers Lab, que visualitza en temps real, juntament amb uns altres, les dades geoespacials facilitades des del quad en un mapa 3D situat a la Prefectura de la Policía Local del municipi.

El sistema desenvolupat per CTRL4 Enviro combina la informació que capta la càmera embarcada en el quad, i que s'actualitza cada 3 segons, amb les càmeres fixes situades a les torres de vigilància dels socorristes, que són els punts més crítics de la platja. La freqüència de pas per un punt determinat de la platja, depèn de la velocitat i el número de quads disponibles.

CTRL4 Enviro utilitza diferents tècniques d'anàlisi d'imatge com el deep learning que treballen a temps real i tenen la capacitat d'analitzar fluxos de fins a 150 persones per minut en un accés i d'escanejar la densitat general, nivell d'agrupació i distància entre persones en un espai, ja sigui obert o interior, en menys d'un segon.

Més informació
Càmeres a les platges per controlar les distàncies de seguretat
Les platges seran (tecnològicament) nostres
Avui et destaquem
El més llegit