EINA amplia la seva oferta acadèmica amb CursO

CursO planteja un itinerari formatiu orientat a l'autodescobriment creatiu a través de l'art i el disseny

L'edifici d'EINA a Collserola, on es fan tallers de creació gràfica i digital | Cedida L'edifici d'EINA a Collserola, on es fan tallers de creació gràfica i digital | Cedida

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona amplia la seva oferta acadèmica amb CursO, un nou curs que permetrà als seus alumnes explorar els seus potencials, conèixer les seves habilitats singulars i reforçar competències a partir dels processos creatius en art i disseny abans d’entrar en el circuit universitari.

La primera edició d’aquest programa es realitzarà el curs 2022-2023 a EINA Bosc del 4 d’octubre al 31 de maig, en modalitat presencial, amb l’objectiu de fomentar l’autodescobriment, enfortir les habilitats transversals, polivalents i socioemocionals, així com entrenar aptituds creatives per orientar futures vies de desenvolupament.
 
“El curs marca així un moment crucial de la vida de futurs estudiants i professionals de qualsevol àmbit creatiu. Alliberat de tota inèrcia acadèmica, aquest és un programa des del qual temptejar entorns, explorar possibles i descobrir futures vies de desenvolupament personal i formatiu”, assenyala Irma Arribas, coordinadora del programa.

El curs es basa en una pedagogia experimental, pròpia de les àrees de l'art i el disseny, a través de metodologies actives, on els rols d'estudiant i professor es reformulen creant una comunitat d'aprenentatge i experimentació. El programa s'organitzarà entorn de 7 tallers de projectes. Cada taller portarà associat una temàtica, un marc conceptual, visites i trobades, i càpsules de docència específica. El curs planteja un seguiment continuat, que permetrà activar processos creatius en art i disseny.

Més informació
S’inaugura l’edifici Eina Bosc: un antic centre de menors reconvertit en escola d’art i disseny
Catalunya inverteix un 7,2% més en educació el curs 2020/2021
Neix el primer curs online de formació teòrica per a usuaris de patinets
Avui et destaquem
El més llegit