CA | ES

El Digital Enterprise Show obre les portes de la innovació

El saló converteix Madrid en la capital mundial de la transformació digital durant tres dies

Digital Enterprise Show (DES2016), la trobada més internacional sobre transformació digital que se celebra a Madrid obre aquest dimarts les seves portes. Des del 24 de maig i fins al 26 el recinte firal de IFEMA acull a més de 18.000 professionals de tot el món que participaran en xerrades i debats per conèixer les últimes novetats i les millors pràctiques en transformació digital.

DES2016, que reuneix en aquesta primera edició a més de 18.000 professionals de 49 països, compta amb una gran àrea d'exposició en la qual les marques tecnològiques i consultores d'estratègia capdavanteres mostraran les solucions i productes més innovadors per guiar a les grans corporacions i Pimes europees cap a la Transformació Digital.

Els professionals que vulguin desenvolupar estratègies al voltant de l'experiència del client podran escollir entre més de 1000 solucions presentades en DES per prop de 200 signatures expositores, entre les quals s'inclouen Aplicacions (app), CRM's, i dispositius que milloren la relació dels clients amb els productes i serveis.

Especial protagonisme tindran a més les solucions en Ciberseguretat, Internet de les Coses (IoT), Big Data o Emmagatzematge al Núvol (Cloud) que aporten un nou model de gestió dels sistemes d'informació als CIO's, o nous processos de fabricació als Directors d'Operacions amb l'anomenada Indústria 4.0.

Les signatures partners han reservat més de 40 llançaments de producte internacionals que seran presentats a Madrid aquests dies. Companyies com Fujitsu i Salesforce aprofitaran la dimensió de DES2016 per celebrar a Madrid els seus grans esdeveniments internacionals. Així el DES2016 albergarà el Fujitsu World Tour i el Essentials de Salesforce durant els dies del congrés.

"Hem creat a Espanya l'esdeveniment mundial més gran sobre transformació digital. I des d'aquí volem contribuir a millorar la competitivitat del conjunt de la Unió Europea. Des de Madrid, una magnífica ciutat per albergar un esdeveniment mundial d'aquestes característiques, per les seves magnífiques connexions aèries, infraestructura hotelera, i oferta cultural i d'oci, que han permès que en aquesta primera edició reunim a 18.000 professionals de 49 països. Per tot això DESMadrid és el lloc, no només on cal ser, sinó on celebrar els comitès de direcció de les empreses durant aquesta setmana", afirma Albert Planas, Director General de Digital Enterprise Show.

"El mercat està evolucionant gràcies a la tecnologia, tenim nous consumidors que ens exigeixen innovar en els models de negoci. El nostre objectiu en DES2016 és mostrar els models més disruptivos, les empreses que s'han atrevit a innovar incorporant les noves tecnologies com a part de la seva identitat, més enllà que com a meres eines", comenta Lluís Altés, Strategy Director de Digital Enterprise Show.
Avui et destaquem
El més llegit